Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Testfelépítés: közepestől a nagy testméretűig, erős és izmos, nem túl zömök, de hajlékony. A bordázat kerekded, jó felépítésű. Az erős lábak közepes hosszúságúak, egyenletesen vékonyodnak az erős, kerekded mancsok felé. A farok közepes hosszúságú, a töve széles, és enyhén keskenyedik a lekerekített vége felé.

 

 

 

Fej:  a széles koponya kerekded benyomást nyújt, enyhén hosszabb, mint amilyen széles. Az orr közepes hosszúságú és széles. A profil határozottan ívelt, módosult stoppal. Az orr szögletes, masszív. A nyak erős és izmos.

 

Fülek: közepes méretűek, végük enyhén lekerekített, enyhe fülpamacs megengedett, majdnem egyenesen állnak, és nem igazán nagy a távolság köztük..


Szemek:
nyíltak, kerekek, picit ferdék, és egymástól távol helyezkednek el. A szemszín egyenletes és harmonizál a bunda színével. Az ezüst változatoké csak zöld lehet, az arany-cirmosé pedig kizárólag aranyszínű.


Szőrzet:  a rövid, sajátos szőrzet bodorított, görbített, vagy meggörbült, a gyűrűcskés, rugalmas, durva és nagyon vaskos bunda eláll a testtől. Az egész testre kiterjedő rugózott-gyűrűzött megjelenés sokkal fontosabb, minthogy minden egyes szőrszál bodorított legyen.

 

 

 

Színváltozatok:  csokoládé, a fahéj és a hígult színek (lila, őzbarna) semmilyen színkombinációban (bi-colour, tri-colour, cirmos) nem megengedettek, csak úgy, mint a sziámi színek. Minden más megengedett.

 

Pontszámok (WCF):

Testfelépítés: 25 pont
Fej: 20 pont
Szemek: 10 pont
Szőrminőség és szín: 40 pont
Kondíció:

  5 pont

Tenyésztők:    Színváltozatok    Vissza
       
  Képtár   Főoldal

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eco Slim Vélemények és ajánlások

(DrusillaBurns, 2018.11.17 20:25)

Ezzel a két, fogyás érhető el könnyebben. termék áll a technikákat, amelyek segítségével az emberek a Magyarország a az az égési folyamat, több zsírok a szervezetben. Mivel ez a technika, fogyás érhető el könnyebben, hogy a fogyasztók bizalmát, s pártfogolni ez a termék több. Amikor egy kiindulási pont, egyedi véve automatikusan termék, a tabletta működik, azáltal, hogy növeli az egyén anyagcserét, Így a folyamatos égő zsír, ami aztán eredmények, hogy egy karcsúbb test több karcsú. <a href=http://infazavr.org/magyarorszag</a> Epidermisz sejtjei megkapják regenerálódáshoz megfelelő anyag ellátást, sejtmembránok erősebbé vállnak, bomlástermékek rövidebb idő alatt vonulnak el, feljavul általános ellenálló képesség a külső hatásokkal szemben. Már az első lépésben arc színe egyenletesebb lesz, pigment foltok kivilágosodnak és szinte teljesen eltűnnek. Hialuronsav hozzájárul intenzív hidratáláshoz, ennek köszönhetően kapilláris háló kevésbé észrevehető.